joi, 17 aprilie 2014

Latest shopping

V-am zis acum 2 postari ca o sa ma duc sa-mi schimb sandalele negre de la Zara cu altele pentru ca nu ma avantajau. Am ales tot negru ca aveam in cap niste tinute dar le mai gasiti  pe maro si sunt suuuperbe in orice culoare le cumparati ! Sunt din piele, au un toc comod de 10 cm si sunt frumoase, minunate si deosebite, le-am visat noaptea de dragi ce-mi sunt!
Pentru ca vine Pastele si trebuie sa ne innoim macar cu un articol de imbracaminte ( iar eu respect traditia:)), am zis sa plusez si mi-am mai cumparat o rochie cu dungi, o pereche de blugi albi ambele de la Zara si un maieu inflorat de la outletul din orasul meu marca Pimkie.
Eu am trisat un pic si am purtat rochia cu dungi la petrecerea Danielei care se casatoreste in mai ( o sa fiu domnisoara de onoare!! Urraaa!!), dar asta doar pentru ca nu aveam cu ce sa ma imbrac ( stiti si voi cum este, stai o ora in fata sifonierului ca sa realizezi ca ultimul lucru cumparat merge cel mai bine:))!
Anyway..eu am purtat rochia cu pantofi negri, ca nu prea mergea cu slapi cum este prezentata pe site!:))

Have a great day !

Marra

11 comentarii:

  1. Superbe sandalutele..sa le porti cu mare drag .Imi place foarte mult si rochia si iti sta foarte bine in ea . Da, da...cunosc asemenea intamplari, noi si daca avem dulapurile pline de haine tot nu gasim ceva atunci cand e urgent :) Sotul meu se amuza de fiecare data din cauza asta Te pup Mara sa ai un Paste fericit alaturi de cei dragi tie .
    (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ana, un Paste fericit si tie alaturi de familie si cei care te fac fericita ! :*

      Ștergere
    2. Mi-am luat si eu rochia asta cu dungi, inca nu am purtat-o dar abia astept! :x
      Nici eu nu inteleg legatura cu slapii de pe site-ul Zara :))))

      Ștergere
    3. Ceva se intampla:)) Am vazut slapi asemanatori si pe site-ul Stradivarius si totusi in picioarele cuiva nu i-am zarit, sper sa nu-i vad nici cand vine caldura ! Am impresia ca-s de plaja:)) Te pup Caterina si abia astept sa vad tinuta cu rochia! Paste fericit!

      Ștergere
  2. Am vrut să-mi cumpăr rochia, am scos-o, am bagat-o de câteva ori, apoi mi-am zis că o să am prea multe dungi în garderobă şi prin urmare am ales rochia galbenă.
    Îţi stă foarte bine cu ea, să o porţi cu mare plăcere, Mara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Lucia! Eu mi-am luat-o din magazin pentru ca nu eram sigura de marimi si bine am facut ca mi s-a potrivit s-ul in loc de m.
      Si eu am dungi multe:)) dar rochie midi cu dungi chiar nu aveam!:))
      Te pup si Paste fericit!

      Ștergere
  3. Ti-am mai spus ca sandalutele astea sunt mai frumoase ! Sa le porti sanatoasa :*
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutieeee <3
    Sa le porti cu placere, imi plac alegerile tale :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Loredana:* Paste fericit alaturi de cei dragi!

      Ștergere