joi, 2 august 2012

Wishlist mai tomnatic





M-am tot uitat prin sifonier si mi s-a parut ca am destule pentru vara asta(stiu,niciodata nu ai destule rochii,destule perechi de sandale,destule bratari dar mie imi ajung pentru luna asta,cat mai tine caldura,desi nu promit nimic:)) s-ar putea sa mai vedeti un new in),asa ca m-am gandit ca ar trebui sa fac un inventar si sa vad ce-mi trebuie pentru toamna.
Botinele maro mi se par super dragute,sunt si comfortabile pentru ca au platforma si eu maroului nu prea i-am dat sansa sa iasa in evidenta..so i'll give it a try!
Toamna aceasta am observat ca se poarta visiniul,atat la articolele tricotate dar si la camasi si tricouri.De ceva vreme sunt indragostita de animal print,balerinii sunt de la Zara si ii vreau!!!:))
Cam atat pentru inceput,mai gasesc eu lucrusoare de adaugat pe lista mea cat de curand.Voi ce aveti de gand sa purtati toamna aceasta?

Have a great day!
Marra

8 comentarii:

  1. Si eu tot un wishlist mai tomnatic pregatesc. Nici eu nu ma mai simt foarte atrasa de hainele pentru iarna si mi se par suficiente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Balerini de la zara ii am si eu de vreun an. Sunt superbi si rezistenti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai dar sunt superbi balerinii:X sa-i porti cu placere si sper sa-i am si eu cat de curand.te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heii Mara. M.am mutat si eu in casa noua si te.as ruga sa ma adaugi in lista ta de blogarite si daca ai placerea sa te abonezi si prin GFC. Ne vedem acolo
      Mersii:*:*

      http://mmmmmmsm.blogspot.com/

      Ștergere
  4. Mara dragaaa ,lasa.mi un mail sa vb de un papion :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey sweetie :*
    mara.rizea e emailul meu.te pup

    RăspundețiȘtergere