duminică, 20 ianuarie 2013

Masca de fata cu aspirina

 Aspirina, sau acidul acetilsalicilic, este un medicament antiinflamator non-steroidian din familia salicilaților, folosit în general ca un analgezic minor, ca antipiretic, sau ca antiinflamator. În plus, aspirina în doze mici are un efect anticoagulant și este folosit pe termen lung ca să diminueze riscul de infarct.-wikipedia

Hei girls!Astazi o sa va scriu despre o problema cu care ne confruntam noi fetele destul de des si anume cosurile.Eu am avut cosuri de pe la 17 ani,am incercat foarte multe produse,atat dermocosmetice cat si medicamentoase,am fost la doctorul dermato,la cel ginecolog si la cel endocrinolog si tot aveam pe fata cumedoane si puncte negre.

Masti si creme nici nu va mai zic cate am incercat,as fi putut sa ma duc sa fac un tur al Europei cu banii pe care i-am cheltuit,dar de curand am descoperit masca cu aspirina(si miere optional) care mi-a uniformizat
tenul ,tinand cosurile la distanta.Ceea ce trebuie sa faceti este sa zdrobiti o aspirina cu putina apa si sa o aplicati pe fata pentru 20 de minute,clatindu-va cu apa calduta apoi-la fel de buna este si masca cu miere si aspirina la care adaugati si 1 lingurita de apa.
Utilizarea acestei masti nu este recomandata mai mult de 2 ori pe saptamana(daca aveti tenul sensibil sau uscat neaparat puneti si miere) iar dupa masca aveti grija sa hidratati tenul cu o crema.

Eu folosesc crema Sebium Al de la Bioderma dupa masca cu aspirina care accelereaza eliminarea cosurilor inflamate,a punctelor negre si reduce si riscul cicatricilor dar puteti folosi orice crema va face voua bine(eu o ador pe cea de la Bioderma pentru ca are o textura foarte usoara,se absoarbe imediat in piele si in combinatie cu masca cu aspirina la mine face minuni).

Sper ca v-am fost de folos cu aceasta postare si astept parerile voastre despre aceasta masca!

Have a great day!Kisses!

Marra

5 comentarii:

  1. Nu am incercat niciodata masca cu aspirina, mie imi plac mult mastile cu argila. Am sa incerc si reteta ta cand vor mai aparea cosuri, nu vad de ce nu ar functiona, doar majoritatea produselor pentru ten cu imperfectiuni contin si acid acetilsalicilic. Si costa de n-spe ori mai mult..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza sa o incerc si eu.. deocamdata am treaba cu masca cu argila verde !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite argila verde nu am incercat-o dar stiu ca e buna pentru tenul cu probleme.te pup

      Ștergere
  3. Sa stii ca este foarte buna si ieftina.Am incercat si eu mastile cu argila,sunt si ele bune dar eu am avut cosuri din alea rosii si dureroase pe care doar aspirina le-a dat inapoi.te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Mastile simple si cu produse eficiente si nu in ultimul rand la indemana oricui mi se par cele mai bune,iar daca efectele pozitive nu intarzie sa apara atunci cu atat mai bine ;)
    Masca cu aspirina e intr-adevar eficace.

    RăspundețiȘtergere