luni, 14 ianuarie 2013

Places to get lost

Los Angeles cunoscut ca L.A.  „City of Angels”  este cel mai mare oraș din statul California  și al doilea ca mărime a populației din Statele Unite, fiind întrecut doar de New York.


Fascinanta India -in ciuda povestilor despre igiena si saracie India ramane o tara care merita descoperita ,cu oameni primitori ,cultura impresionanta si atractii turistice unice in lume.
Irlanda-o tara nu foarte cunoscuta dar cu peisaje de o frumusete rara.Irlanda este cel mai vestic membru al Uniunii Europene, are o economie dezvoltată și o populație de puțin mai mult de 4 milioane.
Anglia-spiritul din capitala este senzational,cabinele de telefon rosii,palatul Buckingham,Tower Bridge ar trebui vazute macar o data in viata.
Italia -aici as vrea sa ajung cat de curand,sa vizitez Roma,sa mananc inghetata si pizza ca in ''Mananca,roaga-te,iubeste'' si sa ma pierd printe vii sau plantatii de maslini<3
Alberta este una dintre provinciile Canadei,cu o frumusete salbatica deosebita ,aici fiind localizate si parcurile naționale Banff si Jasper din Muntii Stancosi ,considerate unele dintre cele mai spectaculoase rezervații naturale din America de Nord.
Thailanda sau ''Taramul zambetelor''
Louisiana-Unele zone urbane ale Louisianei au un patrimoniu multicultural și plurilingv, fiind foarte puternic influențate de amestecul cultural francez, spaniol, amerindian și african din secolul al XVIII-lea, astfel că sunt considerate ca excepționale în SUA.

Venetia-Republica Veneția, cea mai mare putere navală a Europei timp de 800 de ani, a fost și este cunoscută și sub următoarele nume: "Republica Sfântului Marcu" , "Republica Leului" , "Prealuminata" .


Voi pe unde ati vrea sa ajungeti?
Have a great day!

Marra

7 comentarii:

  1. Si Parisul? Pe lista mea, e primul...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Parisul e pe lista mea dar o sa fac o postare mai detaliata despre Paris:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac destinatiile care le-ai ales, nu sunt chiar tipice. Facultatea isi spune cuvantul!!!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Alberta ... e prima data cand o vad in lista cuiva de places to get lost ... e prima destinatie in cazul meu, dar de fiecare data trebuie sa dau explicatii suplimentare despre
    Citesc cu interes blogul, am facut flori din servetele dupa tutorialul tau, am admirat obiectele handmade ...
    Keep writing, keep posting

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor.O sa scriu in continuare pentru ca blogul e un fel de ''oaza'' pentru mine.te pup

      Ștergere
  5. superbe poze, m-as duce oriunde :).

    RăspundețiȘtergere