joi, 6 februarie 2014

Goana dupa ciorapi


Am vazut postarea de  saptamana trecuta a Cleopatrei, legata de ciorapi ( eu nu stiam de site-ul http://www.sosetaria.ro/) si am zis sa va impartasesc de unde mi-am luat eu ciorapi la un pret bun!
   Totul a inceput  luna trecuta cand mi s-a pus pata pe aceasta minuuuunata pereche de ciorapi ( luna asta vreau ciorapi cu bulinuteee!), asa ca m-am dus sa caut prin magazine. Am zis ca oricat o sa coste eu mi-i iau fara sa ma gandesc! Spotted : in doua magazine din Palas Mall Iasi, unde costau 27 ron, respectiv 39 ron.Noroc ca am fost cu prietena mea Elisa si mi-a bagat mintile in cap, ca altfel imi luam si 2 perechi:)) De asta este bine sa mergi cu prietenele la shopping!
   Totusi, dupa cum vedeti mi i-am luat ! Din Egros, pentru cine este din Iasi, standul C11, unde am gasit toate modelele posibile, cu buline, fara buline, sosete colorate, cu inimioare si la preturi foarte bune ( am dat 20 ron pe perechea cumparata si cam intr 15-25 ron se incadrau preturile). Sunt extrem de frumosi si in realitate, calitativi si i-am si purtat de vreo cateva ori si arata perfect ( am un adevarat talent la a agata ciorapii:))
  Si cam asta este povestea mea si a goanei nebune dupa ciorapi! V-am pupat!

Have a great day!

Marra

19 comentarii:

  1. Sa stii ca si eu o sa pornesc in zilele urmatoare dupa ciorapi de genul. Mi s-a pus pata grav! Am spus ca daca nu gasesc ce imi doresc desi stiu 2 magazine din Cluj care au modele fel de fel, la Sosetaria ajung.
    Referitor la ciorapii tai, pretul e foarte bun iar ei arata incredibil de sexy.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti si mai inalta decat mine, din cate am vazut din poze, deci o sa fii suuuuper sexy mamasita! te pup

      Ștergere
  2. Uuuu, ce sexy sunt!!! Și pe mine m-a pus pe jar postarea Cleopatrei și caut și eu niște dresuri cu model portjartier. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tipul asta de dresuri te face sa te simti atat de bine in pielea ta si sexy! ar trebui sa purtam toate in zilele noastre proaste!:*

      Ștergere
  3. Dar rochita aia simpla si draguta si cu maneci lungi de unde ai luat-o?;;) De cand tot caut asa ceva si parca se ascund toate de mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura draga rochita o gasesti la Zara in noua colectie! E destul de lunga si se aseaza foarte bine:*

      Ștergere
  4. Maxim am zis! Ma duc sa imi cumpar si eu câteva perechi...am 4 pana acum cu buline, diferite modele...ma duc sa imi iau cateva si cu inimioare :))
    Imi place poza cu tine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma asteptam Mara sa ne arati colectia ta. :D Tot primesc de la ei noutatile si cu toate ca imi plac si modelele acestea sexy, mai greu cu purtatul pe afara, eu vreau sa-mi iau pe aia cei mai grosi fara nici un model. :)
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Sa stii ca de ciorapi nu fac colectie:))) inca!pentru ca ii rup mereu.
      :*

      Ștergere
  6. Si eu caut de foarte mult timp ciorapi de genul. Ultima data am cautat in toate mega magazinele din Husi :))
    Multumesc pentru informatie :*
    Iar tu, frumoasa ca intotdeauna :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea:* Si eu mi-am inceput cautarile in Husi, stiu ca era un magazin langa janette cu ciorapi si lenjerie dar s-a transformat saracul intr-un plafar:))

      Ștergere
  7. Mara , Mara, iar ne ispitesti cu minunatii . Imi plac foarte mult si eu vreeeaau :) .
    Arata minunat pe tine dar sa stii ca si rochita imi place mult de tot, o vad accesorizata cu noul tau colier . Te pup .

    (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ana, esti o super draguta as usual:* Rochita este din noua colectie Zara si mai gasesti si pe alb! Da sa vezi ce rochie de la Poema mi-am luaaaaattt<3

      Ștergere
  8. Cred ca vorbesti de standul doamnei acelea blonde, care era inainte in Siraj :D
    Eu eram cumparatoare fidela de ciorapi Gabriela, sunt foarte rezistenti si mai am si acum ciorapi intacti... de acum 3-4 ani :)
    Ce-i drept nu prea-mi place doamna cu pricina... e cam ingamfata si n-am mai intrat prin magazinul ei de cand s-a mutat in Egros, dar am vazut-o cand am mai intrat pe acolo :P Cu inimioare as vrea si eu... arati super sexy!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Diana:*
    Eu am dat peste un domn cand am fost pe acolo care se tot chinuia saracul sa-mi ghiceasca marimea la ciorapi:)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Unul la parter pe langa magazinul ala cu accesorii de bucatarie si celalalt pe ''strada principala'' langa un magazin cu ceasuri:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La parter e Serene parca sau langa... oricum de acolo mi-am luat eu anul trecut cu buline, cautam prin primavara si nimeni n-avea, dar am dat vreo 11lei, am impresia ca la oferta, marca era Penti :)

      Ștergere