vineri, 4 aprilie 2014

Dear_Romania



Dear Zara, imi place de tine foarte tare, iar cu geanta pe care mi-am cumparat-o de la tine si pe care am iubit-o din prima clipa sunt intr-o relatie! Acum sunt si mai fericita pentru ca ti-ai deschis magazin online si in Romania, pentru ca muream de nervi cand nu gaseam toate marimile in magazine ! Ca sa nu mai zic ca dupa palaria pe care am gasit-o in decembrie si care s-a dat imediat suspin si acum!:))
Zara a lansat site-ul pe 2 aprilie si tare m-am bucurat cand am fost anuntata ca o sa beneficiez de un card cadou si o sa am posibilitatea sa fac shopping un picut mai devreme  alaturi de alti fashion bloggeri din tara!
Mi-am luat bluzite si o pereche de sandale dar din pacate sandalele nu ma avantajeaza asa ca o sa ma duc sa le schimb si sa-mi iau o pereche de pantaloni albi, ideali pentru vara. Ce mi-a placut foarte tare a fost ca au o optiune prin care daca nu gasesti marimea ta introduci adresa ta de mail si ei te anunta cand este disponibila marimea pe care o cauti !<3
De wishlist nici nu va mai zic, m-am rezumat doar la 4 produse dar mai aveam facute inca 3 colaje cu fotografii!:)) Mi-au placut foarte mult rochiile vaporoase si inflorate, culorile pastelate si dantela delicata, dar si accesoriile statement si gentile deosebite!
Gasiti toate produsele aici si spor la shopping, abia astept sa aflu si wishlistul vostru!<3

Have a great day!

Marra

6 comentarii:

  1. Din pacate si eu trebuie sa schimb unul dintre produsele luate de la ei :( Desi probasem bluza in magazin si venea perfect, cea din comanda imi este stramta, cu toate ca este aceeasi masura! Foarte ciudat :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate bluza din magazin a fost probata de mai multe ori si s-a largit. Asa am patit si eu cu o pereche de pantofi, in cabina imi veneau perfect si dupa ce mi-au dat alta pereche de patofi aceeasi marime nu-mi intra deloc piciorul!
      Te pup Adina:*

      Ștergere
  2. De ce nu-ti plac sandalele ? Sunt dragute :*
    Sa le porti sanatoasa draga mea !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea! Imi plac sandalele dar nu ma avantajeaza atat de acoperite! Te pup :*

      Ștergere
  3. Da, asa este! sunt frumoase dar nu le pot pastra ca sa le tin in dulap! poate o sa faca alta fata happy!<3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere