vineri, 3 octombrie 2014

Hit the road si 7 lucruri despre mine










V-am povestit in postarea precedenta ca drumul spre Chisinau este unul superb, mergi prin paduri si vii, iar acum toamna este o placere sa parcurgi cei 90 de km de la granita (vama Albita-Leuseni) pana in capitala Moldovei. Desi aveam in plan sa merg cu botinele prin oras, m-am gandit mai bine si mi-am luat conversii, iar picioarele mele mi-au multumit, pentru ca am mers foarte mult! 

Blugi : Pull and Bear    Botine : Zara     Tricou : Zara Men    Geaca : Zara  
Esarfa : H&M     Geanta : Cathias Edeline

Am primit de la Catalina un tag foarte dragut, cred ca este al doilea pe care il completez de cand am blog, asa ca multumesc pentru nominalizare draga mea!
7 lucruri despre mine:
1. cred ca v-ati dat seama din numeroasele postari cu prajituri ca-mi place sa fac dulciuri, dar cam atat pentru ca la facut mancare nu ma pricep aproape deloc.

2. imi plac oamenii pasionati de orice, oamenii care daca ii iei la intrebari stiu sa-ti spuna toate detaliile despre pasiunea lor. Oamenii care ar renunta la tot ca sa faca ce le place, care iubesc ceea ce fac si carora nu le este frica sa o ia de la zero. Eu nu sunt o persoana care sa stie exact ce si cum, multa vreme mi-a fost frica de cuvantul ''viitor'', dar ceea ce stiu cu siguranta este ca nu trebuie sa lasi pe nimeni sa-ti spuna ce si cine sa devii, sa nu te lasi etichetata in nici un fel, pentru ca risti sa te pierzi pe tine!

3. nu sunt foarte vorbareata si din aceasta cauza am fost catalogata de cateva ori ca o persoana care nu are nimic de spus. Din fericire am multe de spus oamenilor care stiu ca ma asculta si care tin la mine, asa ca nu pot multumi pe toata lumea. Iar mai nou am invatat ca e ok sa nu te placa toata lumea, e chiar indicat, inseamna ca faci ceva si atragi atentia!

4. imi plac culorile pastelate si dantela.

5. nu-mi plac persoanele ipocrite, cele care iti spun ca esti frumoasa sau ca este ok sa ai probleme cu tenul, ca suntem oameni normali pana la urma, iar dupa se apuca sa scrie ca-ti modifici pozele. Ca sa fie clar, am afirmat de cate ori am putut legat de acest subiect, ca fata mea nu este perfecta, am fost la doctori,am luat pastile, iar momentan tin  regim si beau multe lichide, ma dau cu miere si ulei de argan in speranta ca o sa-mi treaca. Stiu de asemenea cum sa stau la poze ca sa arat ok si nicidecum nu folosesc Photoshopul sau alte minuni, ci doar dau contrast si luminozitate la poze. ATAT! Cu Photoscape, pentru cine este interesat!

6. stiu ca toata lumea are dreptul la o opinie/parere dar incerc sa nu judec pe nimeni si sa nu zic/scriu rautati gratuite. Am primit o educatie de acasa, care m-a ajutat sa stiu ce conteaza cat de cat in viata,( eu sunt cam aiurita) legat de valorile morale, asa ca am tendinta cateodata sa vad partea buna si roz , iar lucrul acesta poate parea copilaresc sau ca si cum '' traiesc intr-o lume de basme si nu in realitate'' . Nu, chiar nu traiesc intr-un basm, ci doar incerc sa fiu o persoana mai buna !

7. iubesc florile, animalele, mirosul cartilor, sa citesc cand afara ploua, sa cos, sa ascult aceeasi melodie cate o saptamana, sa rasfoiesc carti de bucate cu orele, fara nici un scop, doar citesc retetele, sa port tocuri, sa stau de vorba cu prietenele mele, sa ma uit la sex and the city si sa suspin de fiecare data cand Carrie se intalneste cu Big, sa fiu luata in brate, sa fiu creativa.

Ati aflat cateva lucruri despre mine, asa ca va invit si pe voi sa-mi scrieti 7 lucruri depre voi in casuta de comentarii ca sa ne cunoastem mai bine!

Have a great day!

Mara

5 comentarii:

  1. Mara, mă bucur că ai completat tag-ul! Când te-a nominalizat Cătălina chiar mă întrebam dacă o să ai timp să ne spui 7 lucruri despre tine.
    Și eu sunt mai tăcută de fel, îmi place mai mult să ascult. Mai mult, atunci când cunosc persoane noi, evit să mă bag în seamă aiurea, pefer să le adresez eu întrebări și să le las pe ele să vorbească.
    Iubesc, de asemenea, pastelurile, dantela, animăluțele și prăjiturile. Legat de animăluțe, am văzut că ai o pisi mică tare scumpă! Am văzut-o pe fb. Am și eu acum 3 mâțe mici, tigruțe roșii toate :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, pufosenia mea draga ! este atat de desteapta si simpatica, imi vine s-a smotocesc de fiecare data cand vine la mine<3 Stiu ca si tie iti plac animalutele, ma bucur ca mai sunt oameni care iubesc si alte suflete . te pup

      Ștergere
  2. Mara, ma bucur tare mult ca ai preluat tag-ul, dar ma ales ca am aflat lucruri noi despre tine! Am vazut ca ai fost in Chisinau; mi-ar placea si mie sa vad orasul, dar stau atat de departe :(
    Asa mi te-am si imaginat, mai tacuta si foarte pasionata in tot ce faci si ai mare dreptate, niciodata nu trebuie sa ne lasam visele calcate in picioare de ceilalti, mai ales ca viata e atat de scurta.
    Mie imi place sa fac mancare, mai putin dulciuri. Mi se par mai greu de facut, dar in schimb imi place sa le mananc.
    Iubesc si eu mirosul cartilor si recunosc ca mi-e impoibil sa nu ma identific cu fiecare personaj pe care il intalnesc in paginile scrise, indiferent ca e femeie sau barbat. Si plang la dramele lor, si sunt mandra de reusitele lor... hahaha
    Nici eu nu sunt obsedata de fotografii; sunt usor dezamagita ca aparatul meu nu face poze ca de revista, dar nu mi-am facut blogul pentru a impresiona pe cineva, ci doar pentru a ma detasa de cotidian.

    Btw, imi plac mult, mult, mult de tot botinele tale, sunt minunate si rau imi pare ca nu le-am gasit si in masura ta.

    Mersi mult ca ai raspuns provocarii!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei Catalina, multumesc foarte mult ca te-ai gandit la mine, chiar mi-a facut o deosebita placere sa completez tag-ul! Va admir foate mult si pe tine si pe Aurora, inca de cand aveati magazinul de pe Breslo, mereu intram sa vad ce lucrusoare frumoase ati mai facut !
      Botinele sunt si preferatele mele in acest moment :)) Te pup

      Ștergere