miercuri, 29 august 2012

Tag :Tu ce carte citesti?

 Dear M&M m-a nominalizat mai demult sa completez acest tag (dar eu sunt cam uituca,asa ca-mi cer scuze ca am raspuns abia acum).Imi place foarte mult sa citesc,iar daca prind cartea potrivita nu o mai las din mana pana nu o termin.Eu nu o sa nominalizez pe nimeni ,dar mi-ar face placere sa citesc despre ceea ce v-a aprins imaginatia in materie de citit(puteti raspunde si printr-un comentariu la aceasta postare).Acestea fiind spuse, let's do this:D

1 : fa un rezumat al ultimei carti citite / a unei carti care te.a surprins intr.un mod placut sau a unei carti care consideri ca oricine are ceva de invatat din aceasta . ( Puteti pune si imagini / citate .)
1.Ultima carte citita a fost ''La pescuit de somon in Yemen'' ,pe care am terminat-o acum cateva ore(am citit-o intr-o zi,atat de prinsa am fost:)).Vazusem intr-o zi cateva fragmente din film(cu Emily Blunt si Ewan McGregor),am cautat pe internet si am aflat ca exista cartea dupa care s-a facut filmul ,scrisa de Paul Torday.Mi-am facut comanda(cartea a costat 15 ron+transportul 10 lei) si de cand am primit-o m-a fascinat!
''O poveste extraordinara despre neasteptate acte de eroism si o dragoste tarzie;despre pescuitul la muscasi urzeli politice si despre triumful sperantei intr-o lume cinica.Un roman minunat,uman si izvorat din inima..veti rade pana la ultima pagina''-Mark Farrey
Cartea este despre credinta  ca orice e posibil daca vrei cu adevarat,despre schimbari la care nu te astepti si despre iubire.Mie mi-a placut foarte mult si v-o recomand cu mare drag!

2. Numeste 3 carti care ti.au placut si consideri ca merita citite.
2.Pot sa va recomand mai multe ca nu ma pot opri doar la 3:))? Ar fi Extrem de tare si incredibil de aproape de Jonathan Safran Foer,Clubul norocoaselor de Amy Tan,Sotia calatorului in timp de Audrey Niffenegger,One day de David Nicholls,Avem un Zoo de Benjamin Mee,Jane Eyre de Charlotte Bronte ,La rascruce de vanturi-Emily Bronte.Ma opresc la acestea pentru ca sunt cele mai recent citite si cele care m-au impresionat.

3. Numeste 3 carti care nu ti.au placut sau care te.au plictisit inca din primele foi :
3.Nu-mi place sa las carti necitite dar Madame Bovary -Gustave Flaubert m-a plictisit teribil de la inceput,De veghe in lanul de secara la fel (am citit 2 pagini si nu mi-a mai trebuit) si ar mai fi Si am spus DA! continuarea de la Mananca ,roaga-te,iubeste de Elizabeth Gilbert(prima carte superba,a doua nu prea)


Have a great day si abia astept sa aflu ce ati citit in vacanta aceasta sau sa-mi recomandati o carte buna,de devorat intr-o zi!

Marra

4 comentarii:

  1. Mi.am actualizat lista de carti in urma postarii tale:d.
    Eu acum citesc "singur pe lume" si urmeaza Insemnarile unei pustoaice.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor sweetie:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Am dat de blogul tau si inca citesc cu placere :) am luat-o de la inceput si cand am ajuns la aceasta postare am vrut sa completez si eu ceva. Chiar zilele trecute am terminat Madame Bovary. Nici mie nu mi-a placut, dar in ideea ca totusi m-am apucat de ea am zis sa o si termin. S-a terminat foarte foarte sec. Tot auzisem de carte si ma asteptam sa fie mai deosebita dar nimic. Timp pierdut. In schimb apropo de ce am mai citit tot recent "Toate panzele sus", mi-a placut foarte mult, m-a captivat total...dar am avut numai primul volum. Dormeam cand am cumparat-o, nu am vazut steluta de pe ea :)) si nu am mai gasit dupa :(.

    Ps: esti o draguta si o frumusica. Si eu sunt tot din Husi, deci te mai stiam din vedere. Mult succes in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult scumpo si imi pare bine ca iti place ceea ce scriu:*

    RăspundețiȘtergere