joi, 4 octombrie 2012

Wishlist de octombrie

Hey girls !Vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme dar m-am bagat in organizarea cursului festiv si a banchetului pentru ca termin anul acesta(va sfatuiesc sa stati cumintele si sa-i lasati pe altii,multi nervi pentru niste oameni care nu merita).Trecand peste acest aspect,a venit si octombrie cu un nou wishlist pe care sunt destul de hotarata sa-l respect si sa nu mai cumpar doar din impuls(i do that a lot:)))Anul acesta se poarta dantela(iar!),brocartul,burgundy,tintele ,culorile pastelate si piesele clasice gen trenci,palton cu croiala simpla care oricum nu ies niciodata din trend.Mi-am ales 2 rochitele cu guleras de la Berska,ma mai gandesc eu pe care o aleg(tind spre cea roz:D),botine de la bbup din piele intoarsa,palton de la Zara,haina de blanita artificiala de la H&M(nu am vazut-o inca in magazin,doar pe site ),pulovere in culori pastelate tot de la H&M(daca aveti mame sau bunici care stiu sa impleteasca,nu mai dati banii:D),geanta cu tinte(am vazut un model asemanator la Stradivarius),pantofi nude de la Zara, bluzita de dantela si rochita de la New Look.

Voi ce parerea aveti de trendurile din toamna aceasta si ce va atrage cel mai tare?

Have a great day and kisses!

Marra

2 comentarii:

  1. Eu te-am iertat pentru lipsa de pe blog :D!
    Din trendurile acestei toamne imi plac puloverele pastelate (pacat ca nu am pe cine sa rog sa imi tricoteze unele unice) si cizmele din piele intoarsa. Eu mi-am cumparat unele de pe Asos, am dat 13 lire pe ele (65 de lei), dar dupa 2 zile erau de 4 ori mai scumpe. Nu stiu din ce cauza s-a revenit la pretul intreg, dar bine ca am apucat sa le iau.
    De pe bbup rareori am prin ceva (online). Imediat se epuizeaza stocurile :(

    RăspundețiȘtergere
  2. hugs and kisses Aurora>:D< dar sa stii ca am un stres cu cursul festiv si banchetul asta si noi nici macar nu ne-am apucat de licenta:))
    Ai facut o super afacere cu cele cumparate de pe Asos,eu am fost prin sh-uri dar nu am gasit nimic,asa ca o sa raman la cele de la H&M si am noroc ca am bbup in iasi(am observat ca pe site nu gasesc niciodata marimi)
    te pup

    RăspundețiȘtergere