marți, 12 noiembrie 2013

Blue jeans

Cand zic blue jeans nu ma gandesc decat la melodia Lanei del Ray si la faptul ca ador blugii, sunt comozi si-i poti combina atat cu piese clasice, elegante dar pot alcatui si tinute casual si totusi chic. Sa incepem cu boyfriend jeans, potriviti atunci cand vrem ca look-ul nostru sa arate effortless. Ii putem purta cu o pereche de sandale sau pantofi stiletto and we hit the jackpot! Eu personal sunt fana blugilor conici sau de tip leggings, pentru ca desi arata bine asa baggy boyfriend jeans, eu nu mi-am gasit inca perechea ideala, sufletul pereche in ale blugilor imprumutati de la iubi, asa ca ii admir de la distanta pe multele fashioniste care ii poarta.

Camasa din denim purta si mama cand era tanara, este o piesa clasica si nu dai gres daca o porti cu piese din dantela, pantaloni cu imprimeu, pantaloni din piele, fuste cu paiete, fuste lungi, pe sub pulovere, cu veste, cu sacouri colorate,fuste scurte, cu sandale, stiletto, conversi, cizme sau cu orice iti trece prin cap! 
Eu am ales astazi sa ma imbrac casual pentru o iesire in oras, asa ca am ales blugi intr-o culoare deschisa si jacheta cam de aceeasi culoare, primita de la prietena mea Cristina.
Blugi: Pull and bear
Jacheta: Vintage
Geanta: Berska
Bluza: Stradivarius
Fular: H&M
Cizme:Aldo

Have a great day!

Marra

5 comentarii:

  1. Imi place mult cum te-ai imbracat:*. Cizmele sunt geniale!
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci sweetie:*
      Cizmele sunt purtate si raspurtate, super comode asa ca atunci cand nu stiu ce sa-mi iau in picioare dar sa fiu si eleganta, hop cizmele mele maro!:*:*

      Ștergere
  2. Multumesc de vizita Cristina:* Si cu siguranta o sa trec si pe la tine:*
    Sa ai o zi super!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac foarte mult cizmulitele tale , sunt superbe .
    Mara, cand mai organizezi Black Friday sa anunti si pe blog, pentu cele care nu au fb.
    Am vazut accesoriile si eu le-as fi luat pe toate :) dar din pacate nu am vazut la timp..Mi-a placut in special colierul . Te pup (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ana, saptamana viitoare adica pe 28 o sa fac un black friday pe blog:D Te pup

      Ștergere