joi, 22 mai 2014

Roaaaarrr by Kurtmann





Hei ladies! Va vorbeam zilele trecute si de un tricou pe care mi l-am comandat de pe site-ul Kurtmann, iar astazi l-am scos la o plimbare prin parc cu mama mea. Am pastrat totul cat mai simplu pentru ca imprimeul tricoului mi se pare ca da viata outfitului si-l scoate in evidenta exact cat trebuie. Materialul este placut la atingere, moale , iar croiala lejera, perfecta pentru zilele de vara cand vrei sa te simti bine in ceea ce porti. 

Cautand pe Pinterest cateva idei de styling am gasit si urmatoarele combinatii cu printed t-shirt care mi s-au parut interesante si pe care eu personal le-as purta. Imprimeurile insa pot fi destul de greu de purtat astfel incat sa nu parem artificiale si de aceea trebuie sa le alegem pe cele care ni se potrivesc caracterului nostru.
Voi ce imprimeuri preferati ?

Blugi : Zara
Tricou Zara by Kurtmann
Sandale : Zara 
Geanta : Vintage
Ochelari : H&M

PS: Zilele trecute am primit o veste foarte frumoasa, am fost nominalizata la categoria ''Intel People's Choice'' in cadrul galei de premiere Digital Divas Awards ! Me sooooo haaapppyy, asa ca va multumesc tare mult ca m-ati nominalizat si ca sunteti alaturi de mine!
Puteti vota blogul meu aici.

6 comentarii:

  1. Felicitari pentru nominalizare Mara! E tare frumos tricoul , imi plac mult si sandalele <3. Iti sta tare bine imbracata asa . kisses :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Daniela!<3
      Sandalele au fost cea mai buna achizitie de la Zara de anul acesta, sunt foarte comode! Te pup

      Ștergere
  2. F draguta tinuta casual! Felicitari pentru nominalizare! :)


    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.danaoprea88.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Îți stă superb, tricoul e foarte drăguț ^^.

    Felicitări pentru nominalizare! Baftă! :*

    RăspundețiȘtergere