joi, 21 august 2014

August shopping

Luna aceasta am incercat sa fac ''smart shopping'', un termen pe care eu nu prea il stapanesc, dar sper sa-l invat si sa-l folosesc mai des atunci cand vine vorba de cumparaturi. Dupa cum vedeti si in poze am fost setata pe fuste, mi-am luat 3, dintre care cea din imitatie de piele si cea cu motive traditionale pentru toamna care se cam apropie. 

 O anumita fixatie am avut si pentru topurile din voal, pentru ca mi-am dat seama ca se pot combina foarte usor cu ce mai am prin sifonier, asa ca mi-am luat material si m-am dus la croitor pentru cel roz, iar pe cel turcoaz mi l-am comandat de pe Kurtmann .
Daca initial am zis ca-mi fac un colier, pentru ca eu chiar din asta castig bani:))), nu m-am putut abtine si mi-am luat colierul de la Zara, care era la reduceri, iar Luciana, prietena-mea-care-calatoreste-prin-toata-lumea mi-a adus un colier traditional masai tocmai din Tanzania!!
Tot pentru toamna mi-am luat si camasa din denim si jacheta asta frumoasa , de la Kurtmann , cu niste aplicatii superbe pe umeri si dintr-un material foarte bun.
PS : A fost Sfanta Maria, iar mama mea nu uita niciodata sa-mi ia ceva frumos = Flora by Gucci !

Have a great day!

Mara

4 comentarii:

  1. I feel special! Love the post and the red skirt! (Luciana)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le porți cu drag pe toate, sunt superbe! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Camasuta de unde e? Si cat a fost? Sa le porti sanatoasa ! te pupp:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce lucruri frumoase ! Asteptam tinutele pe blog acum !
    Kisses

    http://chezdaiana.blogspot.ro/
    https://twitter.com/FashionInABox
    https://www.facebook.com/BoxesWithFashion

    RăspundețiȘtergere