joi, 4 decembrie 2014

Ghetutele lui Mos Nicolae

 Luna decembrie are ceva special, nu-i asa? Orasele stralucesc frumos seara, impodobite cu ornamente care mai de care mai luminoase, in case miroase a prajituri si portocale, iar zapada cheama afara toti copii care se bucura atat de frumos de venirea sarbatorilor de iarna. Aaaa si sa nu-i uitam pe batraneii nostri preferati, Mos Craciun si Mos Nicolae!
Mos Nicolae vine primul, dar nu se arata niciodata si se zice ca aduce nuieluse copiilor obraznici, dar va asigur ca nu este asa! Este un mos bun si darnic, pe care eu il asociez cu mirosul de portocale, pentru ca mie mereu imi aducea si cate o plasuta de mandarine sau portocale pe langa dulciuri. Anul acesta cu siguranta va pune cadouri in ghetutele din intreaga tara si nu uitati, ca in fiecare dintre noi se afla puterea de a darui si de a face bucurii!
Voua ce va aduce aminte de mos Nicolae si care a fost cel mai frumos cadou gasit in ghetute de la el?

Mos Nicolae trece si in acest an pe la Felicia pentru a rasplati ghetutele lustruite! Centrul comercial Felicia ii invita pe 5 decembrie pe ieseni sa isi lase ghetutele la Centrul Cromatic din fata magazinului Takko, iar a doua zi cand se vor intoarce dupa ele, acestea vor fi umplute cu cadouri de la Mos Nicolae.
Acest eveniment se afla deja la a sasea editie si se bucura de la an la an de tot mai multi participanti.
Mai multe detalii puteti afla pe felicia-iasi.ro !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu