joi, 6 decembrie 2012

New in!

Nu am mai facut demult un post New in! ,asa ca va prezint ceea ce mi-am luat in ultima luna,plus cadoul de la Mos  Honey bunny Nicolae:D.
1.Camasa albastra este de pe Kurtmann,de la Berska si am pandit-o foarte mult ca sa mi-o iau la reduceri dar niciodata nu aveau marimea mea ,asa ca m-am hotarat sa mi-o iau la pret intreg si cu marimea care trebuie.
2.Cand am fost la Bucuresti mi-am luat de la H&M un fular din acela rotund,pe care il ador pentru ca e foarte calduros si nu a fost nici scump.
3.Bluzita albastra m-a cucerit instantaneu:X,e cu jumatate de spate gol si are un model foarte interesant in fata.
4.Cercei cu pene imi doream de 1000 de ani,asa ca mi-am luat de la Moa,in niste nuante de roz si mov.
5.Bluzita dantelata este de la New Yorker,este super frumoasa si mai aveau si pe alb si pe negru daca vreti sa va duceti sa va luati.
6.Rochite negre simple mai aveam,dar aceasta de la Stradivarius mi s-a parut interesanta cu fermoarele aurii pe care le are in fata.

Stiu ca noile achizitii nu se prea potrivesc pentru iarna ,dar cat de curand o sa ma duc sa-mi caut si niste puloverase dragute(am vazut unul la Berska,cu o fundita neagra la spate:X)

Have a great day!

Marra

3 comentarii:

  1. Imi place rochita. Camasa o vazusem intr.un timp pe miniprix,sper pana la vara sa pun si eu mana pe ea ,oricum pe vremea asta nu o pot purta.
    Apropo,tu pusesei o pozacu o pereche de manusi negre din piele decupate in forma de inimioara? Parca la tine le.am vazut , mi.au placut mult. Daca da, unde le.ai gasit?
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello, Mara!
    Foarte frumoase sunt lucrusoarele prezentate. Imi place bluza din dantela de la New Yorker (o prietena deja mi-a spus ca a vazut-o pe blogul tau si o doreste pe negru) si cerceii cu fulgusori pastelati.
    Iar pulovarul cu fundita de la Berska suna tare simpatic din descriere. Iti doresc sa ajunga cat mai curand in mainile tale :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci Aurora:*
    O sa fac si un wishlist sa-l vezi pentru ca eu m-am indragostit de acest puloveras.te pup

    RăspundețiȘtergere