luni, 3 iunie 2013

Despre rujuri



Rujul este foarte important in realizarea unui machiaj si trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un ruj de forma buzelor ,de culoarea parului sau  de tipul de ten pe care il avem.
In functie de forma buzelor:

1.buzelor groase li se potriveste cel mai bine rujul sidefat sau cele cremoase in nuante de roz,piersica sau lila .
2.buzele subtiri trebuie scoase in evidenta prin conturare si apoi folosirea unui ruj in acelasi ton sau mai inchis decat conturul.Se recomanda nuantele de bej,roz deschis,piersica si gloss colorat care reflecta particulele de lumina si vor face buzele sa para mai groase.
3.buzelor asimetrice li se recomanda folosirea glossurilor mai mult decat a rujurilor.

In functie de culoarea parului:

Rujul rosu dupa cum vedeti poate sta bine pe oricine,numai sa fie aplicat corect(neaparat folositi un creion de buze inainte) !Pentru persoanele cu par blond ar trebui sa alegem nuante calde dar merge foarte bine si rosu,satenele trebuie sa aleaga un ruj in concordanta cu nuanta parului,caramiziu,piersica inchisa,mov mediu,iar brunetele sunt cele mai norocoase pentru ca pot purta orice culoare doresc.

Sper ca v-a fost de folos postarea mea si nu uitati ca ma gasiti si pe Facebook!

Have a great day!

Marra

9 comentarii:

  1. foarte interesanta si utila postarea:) eu am buzele subtiri si nu stiam ca nuantele de beja avantajeaza chiar daca folosesc mai mereu.te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am impresia ca nu imi sta bine cu nici un ruj. Adevarul e ca nu am incercat prea multe :(..
    Apropo, in multe postari folosesti drept "masuta" :)) acest trunchi de copac si mi se pare atat de draguttt. Imi imaginez cum arata curtea ta, ca un colt mic de rai . Asta e singurul dezavantaj ca stau la bloc. Daca as sta la casa mi-as petrece ore intregi in curte pe iarba citind.

    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa,buturuga mea e geniala,face toata treaba:)) Eu nu am locuit niciodata la bloc,nu stiu cum e dar iubesc curtea si spatiul deschis,am capsuni in curte,cirese,multi trandafiri<3
      Te pup

      Ștergere
  3. rujul este cosmeticala mea preferata , as putea renunta la orice , dar nu la ruj :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rujul...mmmm cu cat mai multe cu atat mai bine :)) sau cel putin asa e in cazul meu ;)iar rujul al patrulea de la stanga la dreapta are o culoare super (ce nuanta e si de la ce firma ?).
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de la Farmasi,luat anul trecut,un corai foarte frumos:D Te pup

      Ștergere