luni, 22 iulie 2013

Comanda E.L.F





Am profitat de reducerile de la E.L.F si mi-am luat cateva produse pe care pusesem ochii de ceva vreme. Ma tot intreaba fetele pe FB daca merita sa-ti cumperi produse de la aceasta firma pentru ca li se par ieftine comparativ cu MAC sau produsele de la Sephora. Si raspunsul meu este : Da, merita! Raportul calitate pret este foarte bun, iar unele produse cumparate de la ei mi-au intrecut asteptarile, cum ar fi pensulele de care eu sunt mai mult decat multumita!
Ce mi-am luat eu :
1.Tus crema-este foarte bun, pigmentat, cremos, doar ca pensula cu care vine nu-mi este de nici un ajutor, so next on my list is angled brush!
2.Fard mat-mi-am luat un fard de un bej deschis pe care-l folosesc mai mult pentru iluminarea arcadei sprancenelor (sper sa nu gresesc termenii:)) pentru ca pe pleoapa nu prea se cunoaste.
3.Gene false-mi-am mai luat, mi-au placut foarte mult si am zis sa le incerc si pe cele smocuri.(din pacate inca nu sunt familiarizata cu punerea genelor false, m-am facut toata de lipici pe maini:)) dar o sa reusesc eu pana la urma!)
4.Paleta corectoare: aproape am terminat-o pe cea de la Wet&Wild, care a fost geniala by the way (review curand), nu mai era pe stoc din pacate si am luat-o pe cea de la E.L.F, pe care am dat doar 14 lei !!
5.Trusa mini de farduri: inca nu am folosit-o dar mi-au placut culorile foarte mult!

Voi ce v-ati mai cumparat de la E.L.F si-mi puteti recomanda? Si rujurile sunt foarte apetisante, oare sunt si bune?

Have a great day!

Marra

6 comentarii:

  1. Si eu am plasat o comanda la ei. Imi plac produsele lor, am aproape toate pensulele Studio si Mineral ... imi plac pensulele lor la nebunie, raportul calitate pret excelent. Folosesc cu drag si fardurile minerale si cream blush studio. Am si spray ul de curatire pt pensule si samponul pt pensule... genele false sunt foarte ok. Pana acum eu am incercat numai produse din gama Studio si Mineral... nimic din gama essential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ramona de sfaturi, o sa incerc si eu spray-ul de curatare si samponul pentru ca demult voiam sa le incerc.
      Te pup

      Ștergere
  2. primerul merita cumparat, dar cred ca deja sti asta. la fel si blushurile, pe care le lauda toata fetele de pe youtube :)

    te astept si pe blogul meu, poate ma urmaresti si tu :)
    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Tusul este foarte bun, il am si eu :D Paleta aceea corectoare ma tot tenteaza, cred ca la viitoarea comanda nu mai scapa:)) pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca paleta corectoare nu-i o investitie chiar atat de buna pe cat credeam:( Eu am puncte rosii si neutralizez cu verde dar verdele din aceasta paleta nu-s chiar verde si nu ma ajuta cu nimic:(
      Te pup

      Ștergere