duminică, 7 iulie 2013

Pandispan cu caise




Am in curte un cais si 3 zarzari si nu mai stiu ce sa fac cu atatea fructe:)) A facut mama compot, dulceata, tarta, tort, briose, inghetata si ne-am cam plictisit de zarzare si caise! Reteta aceasta de pandispan este foarte usor de facut si puteti pune tot felul de fructe si cat mai multe daca nu aveti ce face cu ele si stau prin frigider, asa cum stau la mine:)) Si cu o cupa de inghetata de vanilie deasupra prajiturii...divin!

Ingrediente
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri ulei
5 linguri cu varf de faina
jumatate de pachet de praf de copt
un praf de sare
caise/zarzare/visine ce vreti voi si in ce cantitati vreti voi

Prima data se preincalzeste cuptorul la treapta 4 si se tapeteaza o tava mai mare cu foaie de copt.
Ouale se separa , iar albusurile se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana se transforma in bezea. Se adauga galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt and that's all! Trebuie sa aveti grija cand amestecati faina sa nu amestecati foarte mult si cu o lingura de lemn, de sus in jos !
Turnati compozitia in tava, peste fructele pe care le-ati taiat, dati la cuptor pana devine aurie prajitura si dupa ce se raceste mancati cu pofta!

Have a lovely day!

Marra

6 comentarii: