vineri, 22 noiembrie 2013

What about Sparkly items?

Anul acesta puloverele au invadat magazinele mai ales cele clasice, cu decolteu in v, elegante care flateaza orice silueta, cele tricotate chunky care tin de cald , tricotajele in dungi, cu insertii de piele sau cele din fire stralucitoare si anume puloverele care au un aspect metalizat.
Desi sclipiciul nu era privitcu ochi buni(cum a zis bunica cand m-a vazut cu puloverul meu auriu: ''doamne, bunica draga parca esti un glob de craciun!:))) a revenit cu forte proaspete inca de anul trecut printre preferintele designerilor si implicit a fashionistelor. Cele mai intalnite combinatii si care mi se par si cele mai reusite sunt cele cu articole din piele sau negre dar si combinatiile casual prind curaj si arata foarte bine.
Pantofii cu sclipici (like Miu Miu- au fost febletea mea in 2011 cand a aparut colectia) sunt statement, trebuie combinati doar cu elemente clasice, uni,  pentru ca altfel putem strica tinuta si arata ridicol.
Si barbatii pot indrazni cu puloverele cu accente metalice, am gasit o tinuta pe Pinterest care mi s-a parut interesanta pentru Revelion sau Craciun (papionul de catifea neagra ma duce si mai mult cu gandul la festiv, sarbatoare).

Voi ce parere aveti de sparkly items?

Have a great day!

Marra

4 comentarii:

  1. Ooo, da!
    Mi-as dori un sacou auriu!
    Ai facut selectii foarte frumoase!
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Daniela:*:*
    Eu am vazut niste blugi aurii interesanti<3

    RăspundețiȘtergere
  3. Stim prea bine ca sunt anumite detalii pe care daca nu le purtam asa cum trebuie o dam in kitch... Animal print-ul si hainele sclipicioase facand parte din aceasta categorie. Abea ce am reusit sa ma impac cu animal print :-)) si sa ma simt comfortabil si sa imi scot din minte ca toata lumea de pe strada se uita la mine. Cat despre sclipiciosenii... hmmm... sincer iti spun ca asa imi trag cu ochiul de pe rafturile din magazine de nici nu iti imaginezi, dar, parca am o retinere :-(

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) asa m-am simtit si eu la inceput cu animal print dar a inceput sa-mi placa atat de mult ca atunci cand intru in magazine dupa asta ma uit prima data:))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere