joi, 17 iulie 2014

Latest work







Imi place ceea ce fac la momentul actual, imi place senzatia ca fac ceva frumos si sincer nu mai conteaza cand ma intep de 20 de ori in acelasi loc sau cand imi lipesc degetele si ma ustura. Fac ceea ce fac din pasiune, din iubire si din dorinta de a lasa ceva in urma si pentru ca asta ma defineste pe mine. Fara handmade nu as fi cine sunt acum, ocupatia aceasta m-a scos la lumina de multe ori si m-a facut sa merg mai departe cand am crezut ca nu mai am putere sa o iau de la capat. Inca nu stiu daca o sa fac asta toata viata, inca visez la cofetaria mea , cu multe carti si scaune vechi dar aici, acum, ma dedic total cusutului, chiar daca pentru unii e greu de inteles ce fac eu si de ce o fac!

Have a great day!

Mara

4 comentarii:

  1. Mara faci o treaba minunata ! imi plac toate accesoriile tale handmade , se vede ca sunt lucrate cu grija si pui suflet in ceea ce faci . Din punctul meu de vedere sunt perfecte . Te pup


    http://fabulousfashioncorner.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ai un talet! nu trebuie sa te lasi de ea, e un dar pe care trebuie sa il perfectionezi! spor la munca si iti doresc inspiratie multa!

    Kisess
    Kinga
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Faci o treaba extraordinara, multa bafta in continuare.Te pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumosi sunt cercelusii . Imi plac foarte mult si bentitele, dar si setul colier + cercei . Esti o fata foarte talentata si sper sa faci in continuare doar ceea ce iti place .Chiar daca doresti sa iti deschizi o cofetarie, in timpul liber sa nu renunti la handmade, ar fi mare pacat . Te pup si iti doresc multa bafta in tot ceea ce faci .
    Ana

    RăspundețiȘtergere