sâmbătă, 2 august 2014

Comanda Sheinside

A venit intr-un final comanda Sheinside, pe care o astept de aproape o luna! Me soo happy cand am vazut avizul in usa! :)) Toata bucuria mi-a cam fost ''anulata'' de cate a trebuit sa fac ca sa intru in posesia coletului, asa ca va sfatuiesc ca inainte de a face comanda de pe site-urile din strainatate sa intrebati la posta daca o sa ajunga la voi comanda, pentru ca in orasele mici, cum este oraselul meu, coletele din China nu ajung! Am fost la Vaslui sa-mi iau coletul si fiind prima data cand am patit asta, nu am stiut ca trebuie sa ma duc cu un extras de cont de la banca care sa ateste suma pe care am cheltuit-o, eventual si cu factura printata pe care am primit-o pe mail din partea site-ului Sheinside. Noroc de domnul de la posta vamala care m-a inteles ca nu am stiut si m-a lasat sa-mi iau coletul, prima data verificand daca am ceea ce zic in cutie : D

Despre comanda : bluza cu dungi se aseaza foarte bine, o sa v-o arat intr-o postare cat de curand, este dintr-un material elastic de calitate, iar fusta este simpatica, dar pentru ca eu sunt inalta ( 1.76) mi-e cam scurta si materialul nu este extraordinar. Mi-am facut comanda cu prietena mea Denisa si ea si-a luat 2 coliere, foarte frumoase si o bluza verde, iar pentru ca am avut cosul de peste 30 de dolari nu am platit kitul de transport. In schimb, am mai platit la posta taxa unica de 24 % din valoarea comenzii pentru ca la comenzile mai mici de 50 de dolari asa se plateste ( nici asta nu am stiut, noroc ca aveam bani la mine:))

Asa ca aveti mare grija cu comenzile, intrebati la posta unde anume vine coletul, ce mai trebuie sa platiti ca sa stiti exact ce aveti de facut, eu pentru o perioada m-am linistit cu Sheinside !

Have a great day si sper ca v-am fost de ajutor!

Mara

4 comentarii:

  1. Prea multa bataie de cap :(. Bluza e frumoasa , dar dupa fusta nu ma omor, nu e chiar genul meu:d. te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le porți cu drag! Și eu am umblat acum ceva timp pe la Poșta Vamală, mie mi se pare un loc ciudat :)) . Sunt multe reguli de știu dacă vrei să-ți dai o comandă din străinătate, eu am mai văzut tipe care cumpără de la site-uri de genul și apoi le vând în România cu prețuri mai mari, dar nu mai este atâta bătaie de cap...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bluzita este frumoasa intr-adevar, si fusta este simpaticuta, dar nu tocmai pe stilul meu. Sa le porti sanatoasa, oricum. Eu nu am comandat niciodata de pe Sheinside, mi-e cam frica sa comand online din cauza marimilor si a materialelor. Niciodata nu mi-am luat "teapa" din partea site-urilor de pe care am comandat dar mereu a fost o frica in mine :)). Te pup!

    http://mandmakeup.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere