marți, 10 februarie 2015

New in - Lipstick Kate Moss by Rimmel London

Nu am fost dintotdeauna fana rujurilor, asa cum nu am fost nici fana produselor de make-up, dar cu timpul am invatat ca un produs bun face toti banii, o culoare frumoasa de ruj iti schimba complet tinuta si te face sa te simti increzatoare. 
 Am urmarit cateva fete pe Youtube cum se machiaza, am citit parerile altor bloggerite , am cautat tot felul de nuante pe Pinterest si am ajuns la concluzia ca am nevoie de doua rujuri noi in trusa mea, unul de la NYX, in nuanta Thalia, care este un maro-mov si unul de la Rimmel by Kate Moss in nuanta 08. In poze il port pe cel de la Rimmel, pe care l-am aplicat simplu, fara creion de buze.
Imi sunt foarte dragi amandoua, tin destul de mult pe buze, sunt cremoase si nu am nevoie de hidratarea suplimentara data de balsam. Nuanta pe care am ales-o de la Rimmel este superba, iar dupa aplicare are un luciu discret si cu siguranta o sa mai cumpar si alte culori, un roz delicat sau piersica pentru primavara.
 Gasiti aceste produsele la Make-up Shop Iulius Mall Iasi si Moldova Mall etaj 1 pe cel de la Rimmel, sau in magazinele de tip supermarket, doar ca nu prea erau culori pe stoc. Pretul variaza intre 19-25 Ron, iar la Carrefour aveau promotii la rimelurile de la Rimmel London, asa ca am dat pe Wonder'Full 16 Ron, o afacere buna, nu?
Singurul minus este ca nu este rezistent la transfer, dar chiar si asa a rezistat ore bune pe buzele mele.


 Am lucrat la un nou model de cercei, cum vi se par?

Have a great day si pentru intrebari si sugestii imi puneti scrie pe adresa de mail, la sectiunea cu comentarii sau pe Facebook unde sunt mai activa! Pupici

Mara

4 comentarii: