vineri, 27 iulie 2012

New in -Kurtmann



Hey girls!Cu greu ma abtin sa nu fac cateva cumparaturi pe www.kurtmann.ro pentru ca au avut cateva articole foarte dragute,camasute de la 8 Ron,tricouri de la 12 Ron si rochite de la 32de Ron. Mi-am facut comanda impreuna cu o prietena,ea si-a luat blugi,balerini(au si incaltaminte si accesorii) si o bluza inflorata,iar eu tricoul din imagine(culoarea reala se vede in a doua poza,galben mustar) cu 20 de Ron si geanta maro,pentru ca imi doream demult o geanta culoarea aceasta.

Pe site scria ca la comenzi peste 200 de lei ai transport gratuit dar cei de la Krt au fost draguti(sau poate nu am citit eu bine dar prefer sa cred ca au fost draguti:)) si ne-au dat transportul gratuit.Inca un aspect care mi-a placut a fost faptul ca astazi am facut comanda ,a doua zi la 11 m-au sunat sa-mi spuna ca au ajuns(deci daca aveti nevoie de un articol de la ei faceti comanda pana in ora 16 si a doua zi o sa-l si aveti).

Geanta este tip postas-nu stiu de ce dar nu le mai suport sa le tin in mana-este destul de mare(trebuie sa va uitati la descriere cand cumparati ceva,altfel va treziti cu o geanta minuscula desi in poze arata normal),este de la Blanco,imi place ca se inchide atat cu dispozitivul din mijloc cat si curelusele care au magnet(am un pitic pe creier sa nu mi se  fure  ceva din geanta mai ales cand merg cu mijloacele de transport in comun).
Tricoul este galben mustar asa cum am spus si mai sus,cu o broderie superba la maneci,este de la Stradivarius si materialul este foarte bun,fin la atingere.Mi l-am luat pentru ca nu aveam nimic in sifonier de aceasta culoare si pentru toamna o sa fie perfect.
Eu am fost mereu multumita de ei si va recomand site-ul cu mare drag!

Sper ca v-am fost de ajutor si sdaca aveti intrebari /idei despre ce ati vrea sa va mai prezint pe viitor lasa-ti un coment sau trimiteti un mail pe mara.rizea@yahoo.com!V-am pupat!

Have a great day!

Marra

11 comentarii:

  1. Foarte frumoase!
    Nici eu nu mai suport gentile de tinut in mana, decat rareori. Ma enerveaza mai ales cand ma duc sa cumpar ceva...parca ma incomodeaza mai tare decat cele gen postas.
    Intru si eu acum pe Kurtmann. Nu am mai facut de mult o vizita site-ului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu senzatia:D Pe krt poti sa te abonezi ca sa iti trimita noutatile pentru ca nu au tot timpul lucruri dragute.te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  3. Heiii,dar geanta e mov,nu maro:(

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) poza a iesit asa dar in realitate este un maro inchis:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti cu placere! Tricoul este foarte frumos, imi plac mult detaliile de pe umeri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Si sa stii ca m-a si tinut destul de mult pentru ca am platit destul de putin pe ea.Singura chestia care ma enerva teribil era ca daca o luam la cumparaturi si ajungeam pe la Berska incepeau toate alarmele:)))

      Ștergere
  7. Ce frumoasa este geanta. De curiozitate cat a costat?
    M-am uitat pe site la accesorii si nu am gasit-o ca aveam de gand sa mi-o fac cadou :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Diana:D
      Gentuta a fost in jur de 40 de lei dar mi-am luat toamna trecuta, acum am vazut ca nu prea mai au accesorii.Te pup

      Ștergere
  8. cel mai nou magazin online cu cele mai mici preturi din romania pentru haine de la firme precum zara, bershka, stradivarius ... www.brandcircus.ro

    RăspundețiȘtergere