miercuri, 4 decembrie 2013

Ghetutele lui Mos Nicolae

Cea mai frumoasa luna din an si cea mai asteptata a sosit, cu multe cadouri si voie buna atat pentru cei mici cat si pentru cei mai marisori! Eu ador luna aceasta, are loc o magie extraordinara, devenim mai buni cu ceilalti, mai calmi, mai fericiti, ne bucuram de lucrurile marunte si daruim din suflet. Si cum sa nu iubesti luna aceasta cand vin Mos Nicolae si Mos Craciun cu cadouri multe si frumoase? Nu conteaza daca ai fost cuminte sau mai putin cuminte, ei nu te uita niciodata!
Am avut mereu o adevarata traditie de Mos Nicolae, sa ma prinda neaparat acasa si cu ghetutele curate, pai se poate altfel?!! Imi aduc aminte foarte clar dimineata cand am primit cel mai frumos cadou de la Mos Nicolae. M-am trezit foarte devreme si  ghetutele erau langa usa dar pareau goale. Pe moment am fost dezamagita, eu stiam ca am fost cuminte, am luat numai note bune la scoala, plus ca imi mancam si portia de mere si portocale in fiecare zi. Oare ma uitase Mosul? Timida m-am bagat in pat si am adormit pentru cateva ore iar cand m-am trezit pentru a doua oara, surpriza! Ghetutele mele erau pline de dulciuri, fructe si am gasit si cel mai frumos stilou albastru din cate exista! Se pare ca Mos Nicolae nu ma uitase, doar ca fusesem eu prea matinala pentru el si cadourile lui!
Pentru voi care a fost cea mai frumoasa dimineata in care ati gasit cadouri in ghetute de la Mos Nicolae?

Daca vreti sa primiti si mai multe daruri , faceti o vizita Centrului Comercial Felicia pentru ca Mosul va asteapta si acolo pe data de 5 decembrie incepand cu ora 10, la Centrul Cromatic ( in fata magazinului Takko) iar cei care-si lasa ghetutele peste noapte, dimineata le vor gasi pline de bunatati!Aflat deja la a cincea ediție, evenimentul se bucură de la an la an de mai mulți participanți.
Mai multe detalii puteti gasi pe http://felicia-iasi.ro/
Sa aveti un decembrie minunat, i know i will!

Marra

6 comentarii:

  1. Eu nu mai stiu care a fost cel mai frumos cadou de Mos Nicolae dar tin minte ca in fiecare dimineata cand ma trezeam ca sa ma duc la scoala primul lucru care il faceam era sa ma duc la cizmulite si eram atat de fericita cand le gaseam pline de dulciuri :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cel mai frumos sentiment cand gasesti cadouri de sarbatori! Sunt mare si tot ma bucur ca atunci cand aveam 8 ani:))
      :*

      Ștergere
  2. Ai fost simpatica la faza cu portia de mere si portocale, de parca era vreun chin pentru tine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da sa stii ca era un chin sa mananc fructe cand eram mica:)) uram merele si bananele si acum nu-mi pot incepe ziua daca nu mananc un fruct de dimineata:))

    RăspundețiȘtergere