joi, 19 decembrie 2013

Love her Collection








Am lucrat la aceasta colectie cateva luni. Mai intai in mintea mea a aparut un gand apoi am inceput sa cos si nu m-am mai putut opri pana nu am terminat. Cele trei perechi de cercei sunt unicat, asa cum fiecare femeie este unica in felul ei iar iubirea pe care o primeste de la persoana care o rasfata o face de mii de ori mai frumoasa! Sper sa va placa si astept parerile voastre iar pentru detalii si comenzi imi puteti trimite un mail pe mara.rizea@yahoo.com .

Have a great day!

Marra

9 comentarii:

  1. Foarte frumosi, desi nu prea sunt pasionata de bijuteriile in forma de cruce .Acestia sunt in schimb foarte delicati si eleganti la fel ca si modelul , presupun ca este surioara ta :) . Cat costa perechea ?
    (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca iti plac, am muncit cu drag la ei si asta spr ca se si vede. Cei pe negru si argintiu sunt deja rezervati si erau 60 Ron dar pot face ceva asemanator daca te intereseaza. Cei pe rosu si auriu sunt 45 iar cei pe roz 50. te pup

      Ștergere
  2. Mi-ar placea ceva asemanator dar sa nu fie in frorma de cruce . Combinatia rosu cu auriu imi place tare mult dar si cei pe roz . Daca se poate face ceva de genul, atunci am sa iau legatura cu tine dupa sarbatori . Te pup (Ana)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite si tie, alaturi de cei dragi. Te pup si iti doresc un Craciun Fericit .(Ana)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte, foarte frumosi!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere