marți, 18 martie 2014

March Favorites


1.Pentru ca eu am probleme cu tenul produsele mele favorite all time sunt cele dermocosmetice, fara de care nu pot trai! Acum ca a venit caldura o sa o mai raresc cu Kelual DS dar pe timpul rece si-a facut foarte bine treaba! (gasiti intreaga postare despre aceasta crema aici ).

2. Acest gel de dus l-am primit de ziua mea de la prietenele mele, este de la Sephora si miroase fresh, a suc din acela Tutti frutti, plin de e-uri!:)) Si pentru ca-mi place atat de mult in nici aproape o luna l-am consumat!

3.Crema de la Nivea e un must, am crescut cu ea si ii raman fidela! Am si varianta mare cu inimioare pe cutie, dar aceasta mica este mai practica, o pui in geanta si pleci! Nici nu stii cand au nevoie mainile tale de hidratare!

4.Tusul de la Kallos e all time fav! Il folosesc de 2 ani de zile si nu l-as schimba cu nimic! Aceasta din poza este noua varianta, mai micuta , pensula nu prea imi place, este cam groasa si nu am precizie cu ea, dar am folosit pensula de la celalalt tus si totul s-a rezolvat! Tusul este de un negru intens, nu trebuie sa dau mai multe straturi si tine ore la bune la ochi!

5+6. Produsele de la Bioderma se potrivesc cel mai bine tenului meu, nu-mi usuca fata si-mi tin secretia de sebum sub control. Am observat o imbunatatire de cand le folosesc pe amandoua, dimineata si seara, gelul curatand foarte foarte bine fata! Pe ambele le-am luat la cel mai mic pret de pe piata de la Farmacia din Iulius Mall Iasi de la parter, unde gasiti produse si medicamente cu mult mai ieftine decat in alte farmacii ( demachiantul mic de la Bioderma costa 17 lei, fata de 24 de lei cat este in alte farmacii).

7.Si fondul de ten Toleriane tot din farmacia din Iulius Mall Iasi l-am luat la un pret foarte bun. M-am intors la el din cauza ca l-am terminat pe cel de la Clinique si nu gaseam  nicaieri sa-l cumpar. Este un fond de ten cu acoperire medie spre mare, eu imi fac treaba cu el, dar cand o sa am ocazia o sa ma intorc la Clinique pentru ca am fost foarte multumita de acest fond de ten.

Have a great day si astept parerile voastre despre produsele pe care le folositi!

Marra

4 comentarii:

  1. Am avut și eu Toleraine, însă nu l-am cumpărat din nou pentru că nu prea mă înțelegeam vara cu el: având tenul gras, ieșea la suprafață și fiind destul de dens se vedea. De obicei caut formule foarte ușoare, chiar dacă, din păcate, nu oferă o acoperire perfectă. Mi-aș dori să încerc un fdt de la Clinique pe viitor, chiar iau această variantă serios în calcul.

    Gelul de duș cu mango mă atrage din descrierea ta :))! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde de ten, presupun cu fondul de ten Toleriane! Mai patesc si eu ca tine cateodata, dar daca dau si cu un pic de pudra arata foarte bine! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca tusul de la Flormar, e cu muuuult peste tusul de la Kallos. Am avut din toate, dar la asta m-am oprit. E foarte foarte rezistent. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Jasmine de sugestie, o sa-l incerc! O zi frumoasa sa ai!:*

      Ștergere