duminică, 14 septembrie 2014

Autumn sunset












Apusul soarelui toamna are ceva special, imi place cum razele soarelui scot in evidenta si mai tare frumusetea si culorile copacilor . Nu ma intelegeti gresit, iubesc vara si-mi pare rau ca s-a terminat, dar parca toamna sunt mai creativa, sau cel putin asa ma simt, iar pentru mine acest anotimp a fost mereu anotimpul unui nou inceput. Am iesit cu prietena mea Roxana sa admiram peisajul si nu am putut rata si o mica sedinta foto cu botinele mele preferante din acest moment, de pe pantofiitari.ro . Mi le-am comandat acum doua saptamani si am ramas placut surprinsa de rapiditatea cu care au ajuns la mine ( o zi ). Sunt foarte comode, marca Zara si le-am purtat deja in cateva combinatii, dupa cum ati vazut daca ma urmariti si pe pagina de Facebook. 

Camasa : H&M      Blugi : Zara     Geanta : Cathias Edeline    
Botine : PantofiiTari.Ro

Have a great day!

Mara

8 comentarii:

  1. Foarte frumoase pozele!
    Sunt faine rau botinele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, vai, vai! Am vazut si eu botinele astea frumoase intr-un outlet..dar aveau de la 39 in sus :(. SUperbeeeee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei Cristina !
      Eu le-am vazut pe Kurtmann prima data si cand am vrut sa mi le comand au disparut :)) Am avut noroc cu site-ul acesta tot tip outlet, ultima pereche, marimea 39 :))
      Te pup

      Ștergere
  3. Super frumoase pozele! :) La mine vremea este ...ciudat de caldă. Este foarte rece dimineața și la prânz te sufoci, e o vreme destul de ciudată și se vede că e toamnă doar după frunzele colorate.
    Îmi place tare mult cămășuța, vreau și eu una cu carouri roșii, e de mult pe wishlist!

    Să ai o săptămână frumoasă, Mara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea, la fel si tie!
      Eu am camasa de multa vreme, cadou din Germania si sincera sa fiu a fost purtata de foarte multe ori dar arata foarte bine! Nu pot sa zic la fel despre hainele pe care le am de la H&M din Romania :D
      te pup

      Ștergere