joi, 18 septembrie 2014

Latest work








In ultima perioada am incercat lucruri noi, am invatat singura sa fiu mai buna la ceea ce fac si mai exigenta cu mine, mai ambitioasa si mai deschisa la idei. Nu stiu daca voi ati trecut prin asta, dar am patit ca de cateva ori sa-mi fie frica sa fac lucruri noi, spunand ca nu ma pricep, ca nu stiu cum sa fac, nu am timp, tot felul de scuze, desi in sufletul meu stiam ca daca nu fac o sa raman cu gandul la ideea aceea multa vreme. Asa m-am apucat de bentitele pentru mirese si de cerceii statement cu foarte multe margele, pe care sper eu sa-i duc la un alt nivel. Un nou nivel, o noua etapa, ceva nou. Si ma simt bine stiind ca fac ceva nou chiar daca pentru cineva din afara seamana cu ce am facut eu pana acum. Dar nu conteaza, e ''noul'' meu, sa vedem unde ma duce!

Have a great day si daca va place ceva pot reface si de ce nu, face ceva nou si unic!

Mara

8 comentarii:

  1. cat de frumoase sunt! as vrea sa fac si eu asa ceva!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe creațiile tale! Coronițele sunt făcute din flori artificiale sau naturale? Nu pot să îmi dau seama, dar sunt minunate! Și bluzele albe din dantelă sunt foarte frumoase și se potrivesc cu bijuteriile tale elegante. Pupici și mult spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos :* Coronitele sunt facute din flori artificiale, dar le aleg mereu pe cele care arata foarte natural! Te pup

      Ștergere
  3. Foarte frumosi cerceii , felicitari pentru creatie . Pe cand blog-saleul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna :D Blog sale-ul este deja activ, iar aici gasesti toate produsele http://dulapulmarei.blogspot.ro/
      :*

      Ștergere