vineri, 5 septembrie 2014

Rochia din dantela







V-am mai povestit si cu alte ocazii cat de tare imi place dantela si cat de feminina mi se pare! Rochia aceasta am cumparat-o din Grecia, are 6 ani de zile, dar mi-a fost alaturi la orice toana vestimentara pe care am avut-o , astfel ca am taiat-o pentru ca nu stiam eu ce inseamna midi, am scapat de manecile clopot si intr-un final a ajuns sa arate asa .
 Exista cateva aspecte legate de dantela de care ar trebui sa tineti cont atunci cand vreti sa va achizitionati o piesa vestimentara din acest material:
1.Cel mai important lucru mi se pare calitatea dantelei, pentru ca aceasta sa nu arate ieftin. De aceea va recomand sa cautati o textura mai groasa, care sa se vada in relief si care sa tina in timp.

2. Rochia sa nu arate a rochie de mireasa,evitati rochiile de bal sau corsetele si  optati pentru accesorii care sa se potriveasca  si parul aranjat lejer.
3. Indrazniti sa purtati culori vii, pentru ca albul nu merge doar cu alb sau cu maro, ci adaugati o centura colorata sau un ruj roz/rosu.
4. Dantela este foarte versatila, o puteti purta in toate anotimpurile si in diferite combinatii : o rochie boho cu botine si un cardigan pentru toamna, sau un top cu sacou si blugi pentru primavara.

Sper ca v-au fost de ajutor sfaturile mele, sa aveti un weekend minunat!

Rochie : Missy    Jacheta : Levi    Colier : Zara
Geanta : Zara    Pantofi : Stradivarius

Mara

2 comentarii: