joi, 13 iunie 2013

Review: Iris Noir



Am primit aceasta crema de corp  de la scumpa mea Aurora , cadou de Paste si m-am indragotit de ea iremediabil ! Eu sunt fana mirosurilor de primavara , lacramioare , iasomie , iar crema de la Yves Rocher miroase a zi senina incarcata de flori de liliac !
 Uitam mai  mereu sa ma dau cu crema de corp , dar crema aceasta am folosit-o aproape jumatate intr-o luna si ce-mi place foarte mult este ca intra usor in piele si o lasa catifelata numai dupa cateva minute.Singurul lucra care-mi displace este ca nu are pompita sau alt sistem , pentru ca trebuie pur si simplu sa flutur recipientul ca sa scot crema dar in rest ma declar super multumita!Multuuuumesc Aurora mult :*:*
A da , aceasta este prima data cand folosesc produse de la Yves Rocher si sincer nu ma asteptam sa fie atat de bune . Voi ce produse folositi si puteti sa-mi recomandati ?
Have a great day !

Marra

8 comentarii:

  1. Ce bine ca ai descoperit ceva atat de bun pt pielea ta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mara, loțiunea aceasta nu se va mai fabrica, parfumul Iris Noir fiind și el scos recent din producție. Eu mai am un flacon plin, de rezervă și m-am aprovizionat și cu câteva ale celorlalte parfumuri ce-au fost retrase de pe piață. :(
    Mă bucur mult că ți-a plăcut, m-am gândit să-ți ofer ceva cu miros floral, prețios (așa ca tine). :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult Aurora si imi pare rau ca nu se mai fabrica, chiar as fi cumparat lotiunea aceasta, miroase divin<3
      :*

      Ștergere
  3. Primul produs ? Wow.... pai ai de incercat multe, spun eu :) . Incep cu gelurile de dus care sunt absolut superbe , iar pe locul 1 este cel cu boabe de cafea. La categoria parfumuri , unul floral si delicios este Flowerparty ,iar la machiaj, iti recomand rimelul pentru volum cu extract din ceara de orez reparatoare . Cam acestea sunt recomandarile mele, sper sa iti fie de folos.Daca intri la ei pe site si te inscrii la newsletter primesti un cadou gratuit la prima comanda si multe alte oferte tentante .Sunt foarte multe produse bune, eu ti-am enumerat preferatele mele :) . (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de recomandari Ana:*
      Cand eram prin clasa a 7a sau a 8a primeam de la o prietena niste mini parfumele de la Yves Rocher si mi se pareau atat de bune de le terminam intr-o saptamana:))
      Chiar am sa intru , multumesc mult inca o data:*

      Ștergere
  4. gelurile de dus intr-adevar sunt superbe si miros fix a ce scrie pe sticla. sampoanele lor sunt aur: alternez pe cel purificator cu cel antimatreata si l-am incercat si pe cel impotriva caderii parului. si parfumelele lor sunt foarte dragute, dar au gradul de 'persistenta' mediu zic eu.

    http://damisabina.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere