duminică, 19 mai 2013

De ce ne apar cosurile?

Ca sa ne eneveze pe noi,clar!:))Din pacate nu acesta este motivul,cosurile ne afecteaza cam pe toate intr-o masura mai mica sau mai mare. Fetele care au o fata curata sunt binecuvantate, dar pentru cele care nu sunt atat de norocoase(me too),sunt cateva cauze pentru care ne apar cosurile si sper sa va ajute ce am aflat despre acest subiect si cum putem rezolva problema!

1.Mereu ne atingem fata(i dooo that tooooo)!
Ne trezim de foarte multe ori cu mana pe fata,cand ne gandim la ceva,suntem stresate,cand invatam sau cand stam de vorba cu cineva dar este destul de greu sa ne oprim din a face asta pentru ca este un gest involuntar si nu prea putem sa-l controlam!Ei cum nu???!! Ba putem ,pentru ca mainile noastre sunt pline de microbi si ducandu-le mereu pe fata nu o sa scapam never ever de cosuri!!Deeci,incercati sa nu va mai atingeti fata(inclusiv eu incerc)!

2.Mancam dezordonat,nu ne hidratam cum trebuie,nu facem sport!
Ideal ar fi sa mancam sanatos,sa bem multa apa si sa facem sport macar de 3 ori pe saptamana,dar nu facem mereu asta pentru ca suntem oameni,mai gresim si mai mancam si o bucata de ciocolata.Daaarr,daca tot mancam ciocolata sa fie macar neagra(cateva bucatele,nu una intreagaaa!!),sa nu sarim peste micul dejun pentru ca este cea mai importanta masa a zilei,sa mancam lactate,legume,fructe,oua,peste ,sa urcam scarile in loc sa luam liftul si daca nu beti destula apa luati-va o sticla dupa voi,pentru ca apa face pielea sa arate super!

3.Nu ne schimbam destul de des asternuturile!
Nu zic ca trebuie sa le schimbam zilnic dar cat de des putem ar fi indicat.Nu stiu daca ati observat dar dimineata daca va demachiati ,discheta nu este chiar curata!Praful din casa se depune si pe perna pe care dormim ,o atingem cu  mana murdara  ,apoi punem capul acolo si dimineata ne trezim cu un cos rosu de toata frumusetea!

4.Parul ne sta in fata/pe fata!
Daaa si acesta este un motiv pentru ca parul atrage praful,se ingrasa si cand ne sta pe fata aduce cu el bacterii si astfel apar cosurile.Incercati sa vi-l prindeti,mai ales acum ca a venit vara si parul se ingrasa mai usor,transpiram si not good for our skin!

5.Telefonul
Stiti foarte bine ca si tastatura de la laptop si telefonul sunt plineee de bacterii ,de aceea trebuie sa le curatam cat de des cu un demachiant!Punand telefonul murdar la ureche si pe fata dupa ce ati butonat pe el in tramvai,faceti o mare greseala si cel mai bine ar fi sa purtati cu voi cateva servetele umede in geanta pentru a scapa de microbi!

6.Stoarcem cosurile!
Hmmm din asta e mai greu sa ne oprim pentru ca uram sa vedem cosurile cum stau si se uita la noi,dar storcandu-le nu facem decat sa extindem infectia si sa lezam pielea si apoi o sa ne confruntam cu pete(like me)!

Cam acestea ar fi motivele pentru care ne apar cosurile dar daca este o problema din interior faceti neaparat o vizita la medical endocrinolog,dermatolog,ginecolog,pentru ca este mai bine sa tratati de la inceput decat la sfarsit cand apar petele si este foarte greu sa scapati de ele,trust me!

Have a great day,nu uitati ca ma gasiti si pe Facebook!

Marra

4 comentarii:

  1. treaba cu cosurile...cea mai enervanta !!
    cred ca e inevitabila aparitia lor, indiferent de cat de multa grija avem noi
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa e:( dar macar putem preveni,atat cat tine de noi:D Te pup

      Ștergere
  2. Try jojoba oil :D
    Sau ulei de argan.
    Îs foarte faine ambele pentru ten :)

    RăspundețiȘtergere