miercuri, 15 mai 2013

Pure white

 Albul este ideal pentru vara,merge perfect cu pielea bronzata si desi este considerat o non culoare,reprezinta uniunea deplină a tuturor culorilor spectrului luminii.Mi se pare ca albul merge foarte bine cu negru,combinatia black and white fiind clasica,dar albul face casa buna si cu nude,maro sau auriu.
 Si ce poate fi mai frumos decat un buchet de trandafiri albi sau bujori,care sa-ti inveseleasca ziua si casa??
 Rochia alba este un must la mirese dar sa stiti ca instoria ei incepe abia in anul 1840 cand regina Victoria I s-a casatorit cu Albert of Saxe-Coburg.Cu ocazia nuntii, Victoria I s-a infatisat intr-o superba rochie alba, tinand un buchet din flori de portocal. Trena rochiei avea aproape 5 metri iar aceasta imagine a influentat alte mirese, alte rochii cu trena, dand tonul pentru aceasta culoare, devenita dintr-o data culoarea nuntilor de elita. In scurt timp, o rochie de mireasa altfel colorata ar fi insemnat un fel decadere in rang(sursa)




Have a great day!!
sursa



Marra

5 comentarii:

  1. Imi pare o culoare delicata care se "murdareste" usor. Cat despre combinatii, pornind de la clasicul alb-negru, imi place si alb-rosu, mai nou si alb-lila, alb-mint.. foarte multe combinatii, conteaza doar proportiile. :)
    te invit la concurs

    RăspundețiȘtergere
  2. desi fugeam de alb ca de naiba, cam de anul trecut a inceput sa ma atraga, doar ca stau mereu cu fica sa nu dau cu ceva pe mine si sa ma patez, desi teama este e nefondata, pe orice material se vede daca-l murdaresti :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toate avem frica asta:)) si din cauza asta albul e mai putin purtat :D
      Te pup

      Ștergere